Onze leden

Jan Timmerman Biologische Bloembollen.

Jan teelt 5 kleuren grootbloemige gladiolen in de “visvijvers” te Lelystad. Al jarenlang teelt Jan langstelige cultivars en vanaf 2020 ook 4 hele mooie kortstelige cultivars die minder windgevoelig zijn en als snijbloem wat minder ruimte vragen. Jan levert alleen aan de groothandel.

Voor informatie over de gebruiksmogelijkheden en beschikbaarheid, bel 06-51075887 of mail naar j.g.timmerman@planet.nl.

EKO-Flora teelt al meer dan 10 jaar biologische tulpen, krokussen en alliums. Met een divers assortiment hebben ze een mooi palet aan kleuren en gaan ze de komende jaren de biologische markt verder uitbreiden. Ze voorzien de consumenten van prachtige bossen biologische tulpen en droge bollen om de tuin mee op te fleuren. Ze leveren alleen aan de groothandel. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, bel 06-53928577 of mail naar ekofloraoostwoud@gmail.com.

Ecobulbs ‘t Keerpunt

Achter de stolpboerderij ’t Keerpunt uit 1740 te Benningbroek in Noord Holland worden sinds 2001 diverse soorten tulpen, crocus en winteraconietjes op biologische wijze geproduceerd. Annelies Timmerman houdt zich bezig met de verkoop en verzending aan bedrijven en particulieren door heel Europa. Zoon Koen heeft de teelt voor zijn rekening. Wij leveren ook bloembollen van onze biologische collega’s uit de Biobol groep, waardoor wij een heel breed assortiment aan bloembollen kunnen aanbieden. Voor online bestellingen kijkt u op www.ecobulbs.nl, voor verdere informatie kunt u contact opnemen via de mail op annelies@ecobulbs.nl, of telefonisch op +31 (0) 651219915.