Onze leden

 

EKO-Flora teelt al meer dan 10 jaar biologische tulpen, krokussen en alliums. Met een divers assortiment hebben ze een mooi palet aan kleuren en gaan ze de komende jaren de biologische markt verder uitbreiden. Ze voorzien de consumenten van prachtige bossen biologische tulpen en droge bollen om de tuin mee op te fleuren. Ze leveren alleen aan de groothandel.
Voor meer informatie over de beschikbaarheid, bel 06-53928577 of mail naar ekofloraoostwoud@gmail.com.

Ecobulbs ‘t Keerpunt

Achter de stolpboerderij ’t Keerpunt uit 1740 te Benningbroek in Noord-Holland worden sinds 2001 diverse soorten tulpen, crocus en winteraconietjes op biologische wijze geproduceerd. Annelies Timmerman houdt zich bezig met de verkoop en verzending aan bedrijven en particulieren door heel Europa. Zoon Koen heeft de teelt voor zijn rekening.
Wij leveren ook bloembollen van onze biologische collega’s uit de Biobol-groep, waardoor wij een heel breed assortiment aan bloembollen kunnen aanbieden.
Voor online bestellingen kijkt u op www.ecobulbs.nl, voor verdere informatie kunt u contact opnemen via de mail op annelies@ecobulbs.nl, of telefonisch op +31 (0) 651219915.

Huiberts Biologische Bloembollen

In februari 2013 zijn wij in ons bedrijf begonnen met een meer duurzame bloembollenteelt.

Het was ons in de afgelopen jaren duidelijk geworden dat niet alle ziektes en plagen met chemische middelen bestreden kunnen worden. Ziektes bleven steeds weer de kop opsteken. Het werd tijd voor een andere kijk op de bollenteelt.

Het begon met een cursus bodembiologie. Hierdoor werd ons duidelijk dat er een betere weg is naar gezonde kwaliteitsproducten. Met de natuur samenwerken in plaats van de natuur bestrijden.

Van duurzaam hebben wij de stap gemaakt naar de biologische teelt. We zijn gecertificeerd door Skal en telen nu biologische bloembollen.
Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u onze webwinkel bezoeken: https://biologischebloembollen.nl/ of onze website https://huibertsbloembollen.nl/ .
Of even mailen naar john@huibertsbloembollen.nl

 

De Driehoek Akersloot

Biologisch sierteeltbedrijf  de Driehoek bestaat sinds 1996. Wij telen tulpen, narcissen, hyacinten, sieruien, blauwe en witte druiven, crocus en een heel assortiment aan bijzondere bolgewassen. Als zomerbloeiers telen wij gladiolen, freesia`s, calla`s en lelie`s. Verder vaste planten als gypsophila en convallaria.

Zonder gewasbeschermingsmiddelen en zonder kunstmatige meststoffen proberen wij zo gezond mogelijk te telen. Bemesting d.m.v. het gebruik van organische meststoffen en groencompost. Door een ruim vruchtwisselingsschema, het gebruik van groenbemesters en soms het onder water zetten van land, houden wij de bodem in optimale conditie.

Ons bedrijf teelt onder condities van het Skal en Biosuisse-certificaat.

Onze producten gaan voornamelijk naar Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en de Scandinavische landen.

 

‘Wij zijn Jochem en Peter en telen samen met ons team gepassioneerde medewerkers biologische tulpenbollen. We leveren deze tulpenbollen voor een eerlijke prijs rechtstreeks aan onze afnemers.

Of je nu handelaar of groothandelaar bent, samen met je buren je buurt wilt opvrolijken, een (pluk)tuin hebt, (groene) hovenier bent, kok, intermediair, bij de gemeente of provincie werkt, of als je gewoon heel enthousiast bent over biologisch geteelde bloembollen, neem dan vooral een kijkje op onze website www.tulipsgreen.nl

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, laat het ons weten! Wij denken graag met je mee, staan open voor feedback en worden blij van positieve berichtjes’